Cengiz Topel Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş, erdemli ve bilinçli bir gençlik yetiştirmektir. Bu vizyonla okulumuzu, paydaşlarımızın işbirliği ve güçbirliği ile; •İlköğretimde öncelikle tercih edilen •İlimizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren •Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren •Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren, en güçlü eğitim kurumu yapma çabasındayız.

Misyon: Tarihi geçmişinden aldığı güçle medeniyetlere ışık tutabilecek bir düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. Yüzyılın gelişim ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Okulumuz, bilgi, sevgi ve özdisiplinin temel değerler olduğu yaratıcı eğitim ortamını hazırlar.

Başarılar: Bu Benim Eserim Proje Yarışması 2011 Türkiye 1. liği

Servis Bilgisi: .
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: .

WEB - https://cengiztopelortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. CENGİZ TOPEL SK. NO 16B BOYABAT / SİNOP

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle Cengiz Topel Sokak No:6 Boyabat/SİNOP

Adres - YENİ MAH. CENGİZ TOPEL SK. NO 16B BOYABAT / SİNOP

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde yer aldığından kolayca ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 80 km. uzaklıktadır. İlçe merkezindedir.