Kurumlar Arası Paylaşım Projesi(KUPA)

Kurumlar Arası Paylaşım Projesinden (KUPA) istifade ederek okulumuza yeni okul sıraları kazandırdık. İzmit'teki bir Fen Lisesinden getirdiğimiz sıraları sınıflarımıza eski sıralarımızın yerine yerleştirdik.
Okul ve kurumlarında mali kaynakların israfının önlenmesi, bütçe imkânları ile eğitim ortamlarının etkin ve verimli kullanımının sağlanması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından Kurumlar Arası Paylaşım Projesi (KUPA) hayata geçirilmişti. Proje ile çeşitli sebeplerle kullanılmayan veya depolarda bekletilen ihtiyaç fazlası taşınırların, atıl duruma düşmelerinin önlenmesi için hızlı bir şekilde yeniden kullanımının sağlanması amacıyla kullanım ömürleri bitmeden ekonomiye kazandırılması hedeflemektedir. Sıraların nakliyesindeki desteklerinden dolayı Değerli Velimiz Kadir Çok'a Boyabat Cengiz Topel ailesi olarak teşekkür ederiz.

02.01.2024 38

02-01-2024